Arriba la gran final de la Lliga Endesa: Barça - Madrid

Arriba la gran final de la Lliga Endesa: Barça - Madrid

El Barça i el Madrid s’enfronten en una final al millor de cinc partits (dilluns, 21h)

El Barça rep aquest dilluns, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el primer partit de la final de la Lliga Endesa. Aquesta sèrie final es disputarà cada dos dies, sent el dimecres 15, a les 21h, el segon partit de l’eliminatòria.

El rival

Arriba molt fort en aquest tram final de temporada. El conjunt de Pablo Laso, que va patir un infart i que afortunadament ja es troba recuperat, arriba a la final després d’haver superat per 3-0 el Baskonia a les semifinals. En els quarts va superar el Baxi Manresa per 2-0. Per tant, els blancs es troben en un gran moment de forma.

El seu jugador més destacat ena quests partits de Playoff és Edy Tavares, amb una mitjana d’11,6 punts, 9 rebots i 21,6 de valoració. Altres jugadors com Causeur (11,8), Hanga (11,6), Llull (10,7) o Deck (10,4) també superen la desena de punts per partit. Tampoc cal oblidar Yabusele (9,6 punts i un +13 amb ell a pista), Poirier (9,2 punts i 5,8 rebots), Rudy, Abalde, Randolph o Taylor.

El Barça

Enceta la final de la Lliga Endesa després d’una gran i dura eliminatòria contra el Joventut de Badalona, resolta per 3-1. Amb només dos dies descans els de Saras estan preparats per competir contra un rival que ja els va superar en l’últim partit en el qual es van veure les cares: les semifinals de la Final Four de l’Eurolliga. Els blaugranes són conscients de la dificultat de la final, però comptaran amb el factor Palau al seu favor, que presentarà una de les millors entrades de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut