Joventut de Badalona - Barça: Gran reacció i a la final! (60-63)
Ofert per

Els culers, després d'una mala primera meitat, guanyen el quart partit i superen les semifinals (3-1) per accedir a la gran final dels play-off de la Lliga Endesa

Triomf blaugrana i a la final! Els culers guanyen el quart partit de les semifinals davant el Joventut de Badalona (60-63) i certifiquen l'accés a la final al guanyar la sèrie per 3-1. Malgrat el mal inici del partit, una bona segona meitat dels de Saras dona el triomf barcelonista a Badalona, que s'enfrontarà a la final dels play-off davant el Reial Madrid, sent ja el primer partit el proper dilluns.

Inici pobre

El primer quart ha destacat per la màxima igualtat sobre la pista, amb cap equip sent capaç de distanciar-se més de tres punts al marcador. La intensitat i les bones defenses han marcat els primers compassos, amb un bon Mirotic per part culer i també amb bons minuts de l'exblaugrana Tomic, per marxar amb ajustat 14-13.

Al segon quart, però, els blaugrana han completat un fluix període. Els de Saras han encadenat més de sis minuts sense anotar la primera cistella del quart, i la Penya ha arribat a guanyar de +12 (27-15). El Barça, totalment desencertat en el llançament de dos, ha tancat el segon temps amb només sis punts, però la bona defensa culer ha permès arribar amb vida al descans (28-19).

Reacció culer

Ja a la represa, un parcial de 0-6 tornava a ficar el Barça dins del matx, i de nou guiats per un gran Mirotic, aconseguien empatar (34-34). Els culers han anotat més punts en el tercer quart (21) que en els dos primers junts, i aquesta bona reacció ha permès arribar al darrer temps per davant amb un lleuger avantatge (39-40).

Als darrers 10 minuts, tot i que la Penya ha donat guerra fins el final, els culers han manat en tot moment a l'electrònic, amb bons minuts en atac també per Higgins i Calathes, a més de Mirotic, que ha acabat amb 20 punts i 18 de valoració.

Finalment, victòria culer (60-63) que permet al Barça classificar-se per a la gran final dels play-off de la Lliga ACB, on ja espera el Reial Madrid a la gran final. Som-hi!