A recuperar el factor pista a Badalona

A recuperar el factor pista a Badalona

El Barça visita l'Olímpic (dimecres, 21h) amb la sèrie empatada a un

El Barça visita aquest dimecres (21h, #Vamos de Movistar+) l'Olímpic de Badalona amb la missió de recuperar el factor pista en el tercer partit de la sèrie de semifinals de la Lliga Endesa davant el Joventut. El conjunt blaugrana i la Penya estan empatats a un després d'endurse una victòria cadascún en els dos primers duels del Palau. Els de Saras tindran demà l'oportunitat de tornar a desequilibrar la balança a favor seu.

El rival

El Joventut arribarà a l'enfrontament amb la moral reforçada per haver assaltat el Palau (81-87) i comptarà amb l'ajuda del seu públic. L'home més destacat dels badalonins en aquesta sèrie és Ante Tomic, que amb 24 punts va ser la clau en la victòria del seu equip en el segon duel.

A més, cal tenir en compte altres noms destacats en aquest playoff pels verd-i-negres com Joel Parra o Pau Ribas.

El Barça

El conjunt barcelonista haurà de resistir l'ambient de l'Olímpic i retornar a la versió que va oferir en el primer partit de la sèrie, més concentrat en defensa i amb un joc coral en atac.

L'equip no és aliè a situacions difícils en eliminatòries i necessitarà mostrar un cop més el seu caràcter per tornar a agafar avantatge en aquestes semifinals de la Lliga Endesa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut