El segon contra la Penya, a punt

El segon contra la Penya, a punt

Barça i Joventut de Badalona juguen aquest diumenge (12.30 hores) el segon partit de la sèrie semifinal de la Lliga Endesa

Aquest diumenge al migdia, a menys de 48 hores d’haver-se jugat el primer combat d’aquesta sèrie apassionant contra els verd-i-negres, els homes de Sarunas Jasikevicius tornaran a jugar davant del seu públic per tractar de sumar el 2-0 al seu caseller. Els blaugrana volen fer valer el factor Palau i poder marxar a jugar a Badalona amb cert marge de tranquil·litat. El partit novament serà retransmès pel canal #Vamos de Movistar+.

El rival

L’equip que dirigeix Carles Duran buscarà l’empat en el segon partit d’aquestes semifinals de la Lliga Endesa. Després d’un primer, en què els blaugrana van dominar gairebé de principi a fi, els badalonins tractaran que es juguin almenys dos partits a l’Olímpic, però per això han de guanyar al Palau.

En el partit jugat aquest divendres per la nit, el Joventut va anar sempre a remolc, tot i els punts de Ribas, que va ser el millor dels verd-i-negres. Seus van ser dos triples que els van mantenir vius. A la represa, només Willis el va seguir una mica. Tots dos van acabar amb 11 punts.

El Barça

Els barcelonistes, que van jugar un primer partit força coral, en el que Saras va aprofitar per donar descans els jugadors amb més càrrega de minuts durant la temporada un cop el matx es va trencar, volen el 2-0. Saben que mai hi ha dos partits iguals i no tenen dubte que el Joventut plantarà cara. 

El primer partit de la sèrie va servir per veure Nigel Hayes-Davis en el lloc de Dante Exum. L’aler nord-americà va fer gala del que és, un jugador d’equip que sempre hi és quan se’l necessita. Les seves defenses sobre jugadors importants del Joventut, així com les de Calathes, van ser determinants tal i com va avançar el matx. A l’equip, també va destacar la bona mà de Sanli, amb 4 triples, i la bona tasca sota cèrcols de Brandon Davies.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut