Comencen les semifinals contra la Penya

Comencen les semifinals contra la Penya

El Palau acull, divendres i diumenge, els dos primers partits de les semis contra el Joventut

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Joventut de Badalona en el que serà el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Aquesta eliminatòria, al millor de cinc partits, té un format 2-2-1 i els de Saras tenen el factor pista a favor.

El rival

Ha arribat a les semifinals de la Lliga Endesa per primer cop des del 2008. La Penya va superar el Lenovo Tenerife en els quarts de final i ha demostrat el seu potencial durant tota la temporada. L’exblaugrana Ante Tomic, amb 15,3 punts, 7,7 rebots i 22,7 de valoració està sent el jugador més destacat de l’equip de Carles Duran. Altre jugadors com Andrés Feliz (14.3), Vives (11,7) i Parra (10 punts i 5,7 rebots) superen la desena de punts en un equip en què també cal destacar el també exblaugrana Ribas, Birgander, Willis, Bassas, Ventura o Busquets.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té a la seva disposició els 14 jugadors disponibles del primer equip després de la tornada als entrenaments d’Abrines i Sanli. El tècnic lituà haurà de decidir quin dels tres extracomunitaris (Higgins, Exum o Hayes) no entra a la convocatòria. Els blaugranes volen començar amb bon peu les semifinals del Playoff i són conscients de la dificultat d’un sèrie contra un equip que es troba en un gran moment de forma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut