Barça – Olympiacos: Amb l’objectiu del tercer lloc

Barça – Olympiacos: Amb l’objectiu del tercer lloc

Els de Saras s'enfrontaran al conjunt grec a partir de les 16.00 hores a l'Stark Arena

Els de Saras s'enfronten aquest dissabte a l'Olympiacos en el partit pel tercer lloc (16.00 hores). Els blaugrana buscaran un triomf que els permeti acabar amb millors sensacions l'Eurolliga 2021/22.

Aquest curs blaugranes i grecs s'han vist en dues ocasions a la fase regular de l'Eurolliga. A l'octubre els de Saras es van imposar per la mínima en un partit disputat al Palau Blaugrana (79-78). En el partit de tornada, a terres guerres, els blaugrana es van veure superats pel conjunt local per 73-66.

 

El rival

Olympiacos arriba al partit després de perdre a l'altra semifinal davant Anadolu Efes amb un triple de Micic sobre la botzina (74-77). L’equip grec compta amb tres exbluagraunes: l’entrenador Bartzokas, Papanikolaou i Vezenkov, que és el seu màxim anotador amb 13,5 per partit. El segueixen Tyler Dorsey (13,6) i Sloukas (11,4). A més, no cal oblidar jugadors com Fall, Walkup, Larentzakis, Martin, Acy, McKissic, Jean-Charles o l’històric Printezis.

El Barça

Pel que fa a l'equip blaugrana tots els jugadors es troben disponibles i Saras haurà de descartar dos homes abans del matx. El gran repte dels de Saras serà endur-se el triomf i tancar així amb victòria la seva participació a Belgrad. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut