Mirotic, MVP de l'Eurolliga

Mirotic, MVP de l'Eurolliga

El jugador blaugrana rep aquest guardó després de ser el jugador amb millor mitjana de valoració al llarg de la temporada regular europea

L’MVP de l’Eurolliga és Nikola Mirotic. El ‘33’ blaugrana ha estat designat com a millor jugador de la competició i el mateix jugador blaugrana ha recollit el premi que l'acredita com el millor jugador de l'Eurolliga en un acte celebrat aquest dimecres a l'Stark Arena de Belgrad. El directiu responsable del bàsquet, Josep Cubells, ha volgut felicitar a Nikola Mirotic per la consecució d'aquest guardó. Un acte en el qual Rokas Jokubaitis també ha recollit el premi Rising Star, com a millor jugador menor de 22 anys.

 

Grans registres

Una temporada en la qual Mirotic ha firmat promig de 16,6 punts, 5,1 rebots i 19,4 de valoració en 24 minuts de mitjana, liderant del Barça de Saras, que va finalitzar la Lliga Regular en primera posició amb un balanç de 21 victòries i 7 derrotes. A més, els percentatges d'encert de Mirotic són per recalcar: 65,6% en tirs de dos punts, un 45% en triples i un 87,5% d’encert des del tir lliure. No hi ha cap jugador, en estadístiques a 40 minuts, que el superi.

 

El millor partit del curs de Mirotic fins al moment va ser al Palau precisament contra el rival a semifinals, el Reial Madrid. Un duel en què Mirotic va firmar 39 de valoració gràcies als seus 31 punts i 10 de rebots en 29 minuts. A més, cal recordar que Mirotic també ha estat escollit en el cinc ideal de la competició. Una gran temporada del crac blaugrana que només falta arrodonir-la amb la desitjada Eurolliga. 

photo1652869792

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut