Manresa abans de Belgrad

Manresa abans de Belgrad

Els de Saras tanquen la Lliga Regular de l’ACB al Nou Congost (20:45h)

El Barça visita aquest dissabte, a les 20:45h i en directe per Movistar+, el BAXI Manresa en la que serà l’última jornada de la fase regular de la Lliga Endesa. Els de Saras, un cop finalitzi el partit, coneixeran el seu rival en els quarts de final: Gran Canària, Múrcia o Bilbao Basket.

El rival

El BAXI Manresa, actualment 7è classificat, pot millorar la seva posició en cas de victòria, però depèn dels resultats del Baskonia i del Lenovo Tenerife. L’equip del Bages, que té un balanç de 20 triomfs i 13 derrotes, ha completat una temporada excepcional a l’ACB i també a Europa, on va acabar en segona posició a la Champions Basketball League.

El seu jugador més incisiu és Chima Moneke, amb 14,8 punts, 8,4 rebots i 21 de valoració, seguit d’Ismael Bako (10,4 punts i 5,7 rebots), Joe Thomasson (13,2 punts), Dani Pérez (7,5 punts i 5 assistències) o Yankuba Sima (7,5 punts i 4 rebots). El conjunt de Pedro Martínez també compta amb grans jugadors com Maye, Vaulet, Valtonen, Rafa Martínez o l’exblaugrana Brancou Badio.

El Barça

Afronta l’últim partit de la Lliga Regular amb el repte de sumar una nova victòria que augmenti la confiança de l’equip abans de la Final Four de l’Eurolliga (19-21 maig). Dante Exum, que ha fet part del treball amb el grup en l’últim entrenament, serà dubte fins a última hora per a un Sarunas Jasikevicius que és conscient de la dificultat de guanyar al Nou Congost de Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut