Segona Final Four consecutiva

Segona Final Four consecutiva

Els de Saras es classifiquen per segon any consecutiu i assoleixen la 16a classificació de la història blaugrana

El Barça estarà a la Final Four de Belgrad, que es disputarà a l'Stark Arena del 19 al 21 de maig. Els de Saras han obtingut el bitllet per la gran cita europea en superar el Bayern de Munic (81-72) en el cinquè partit de la sèrie (3-2). 

16a Final Four

Amb aquesta classificació, el Barça ja suma 16 Final Fours en tota la història de la secció. Només el CSKA, amb 20 participacions, supera els culers en aquest aspectes. Una cita que suposarà, doncs, la segona classificació consecutiva del Barça de Saras després de disputar la darrera a Colònia. 

A Belgrad es tornarà a viure una Final Four en la seva màxima plenitud. I és que enguany tornarà el públic a les graderies després que el 2021 se celebrés sense aficionats a causa del Covid-19. 

Abonaments per a socis i sòcies

Els socis i sòcies del FC Barcelona que vulguin adquirir un abonament per a la Final Four de l’Eurolliga de bàsquet ho podran fer a partir del proper dimecres 4 de maig a les 12 hores, a través d’un formulari. El termini per a la compra dels abonaments es tancarà el diumenge 8 de maig a les 18 hores, o fins a exhaurir-ne la disponibilitat.

Viatjar amb FC Barcelona Desplaçaments

FC Barcelona Desplaçaments posarà a disposició dels socis i sòcies que vulguin assistir a la Final Four diverses opcions de viatge que inclouran desplaçament amb avió i hotel, o només vols sense hotel, i que es podran adquirir properament al web https://desplacaments.fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut