Barça - Bayern de Munic: S'iguala l'eliminatòria (75-90)

Els culers cauen en el segon partit davant el conjunt alemany tot i l'intent de reacció

Derrota blaugrana al Palau en el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Els culers han caigut davant el Bayern de Munic (75-90) i hauran d'intentar guanyar a terres alemanyes la setmana vinent.

El partit ha començat amb un parcial de 3-9 desfavorable als culers, que a poc a poc han començat a contrarestar els blaugrana amb un bon Mirotic i un 7-0 per tornar a manar al marcador (13-11). Tot i així, de nou uns bons minuts ofensius visitants han permès al Bayern tancar el primer quart per davant el marcador (18-23).

Domini visitant

Ja al segon quart, un parcial inicial de 0-12, amb 10 punts seguits de Thomas, ha catapultat els alemanys, que han arribat a guanyar de +16 (31-47), però el Barça, amb un bon Calathes, ha aconseguit retallar lleugerament per arribar al descans amb desfavorable 35-48.

Reacció insuficient

Dos triples consecutius de Kuric han situat al Barça a només vuit punts en bon inici del tercer període (45-53), i un triple de Calathes escurçava encara més el marcador. Tot i que els blaugrana s'han situat a només cinc punts (52-58), dos triples seguits d'Obst al darrer sospir han permès al Bayern afrontar el darrer quart amb un +11 (56-67).

Tot i que Thomas obria més escletxa des de la línia de tres (56-70), els barcelonistes han pogut retallar distàncies amb un parcial de 6-0 després d'un bon triple de Laprovittola (65-72). Però de nou el Bayern ha tornat a augmentar una diferència que ja seria impossible de remuntar. Finalment, 75-90 per als visitants i tocarà anar a jugar a Munic per intentar passar l'eliminatòria dels quarts de final de l'Eurolliga