Sense confiances en el segon partit contra el Bayern

Sense confiances en el segon partit contra el Bayern

Els de Saras volen situar el 2-0 a l’eliminatòria (20h)

El Barça rep aquest dijous, a les 20 hores i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en el que serà el segon partit dels quarts de final de l’Eurolliga. Els blaugranes, que lideren la sèrie per 1-0 després del triomf per 77-67 en el primer partit de l’eliminatòria, volen fer valer el factor Palau per tornar a vèncer i marxar a Munic amb dos triomfs d’avantatge.

El rival

Va demostrar en el primer partit el seu gran nivell i en tot moment va estar dins del partit, no es va deixar anar en qualsevol moment. L’equip alemany va tenir en el serbi Lucic el seu millor jugador amb 20 punts, tot i que malauradament va perdre per lesió Hilliard. El Bayern compta amb grans jugadors com Weiler-Babb, Hunter, Jaramaz, Rubit, Sisko, Radosevic o Obst, entre d’altres, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Va començar els Playoffs amb victòria, un fet molt important en els inicis de les eliminatòries. Els de Saras van fer un partit molt complet amb Davies com a màxim anotador (19 punts), Exum amb 12, Mirotic amb 12 i Laprovittola amb 11. Els 12 jugadors disponibles van tenir minuts i aquest dijous els catalans saben que hauran de tornar a fer un gran partit si volen situar el 2-0. Higgins, l’única baixa per a Saras, que té 13 jugadors del primer equip disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut