Barça - Bayern de Munic: Un començament idoni (77-67)
Ofert per

Barça - Bayern de Munic: Un començament idoni (77-67)

Els blaugranes s'han apuntat la primera victòria dels play-offs de quarts de final de l'Eurolliga

Sempre és important començar amb victòria. El Barça ha arrancat els play-offs de quarts de final de l'Eurolliga amb triomf davant el Bayern de Munic (77-67). El conjunt bavarès ha estat incapaç de posar en setge l'electrònic, blaugrana des de l'inici del segon quart. Amb la lluita de Davies, l'energia d'Exum i els moments de Laprovittola i Mirotic, els de Saras s'han apuntat el primer punt de l'eliminatòria. 

Aixequen el vol

Els culers han anat de menys a més. En aquest primer partit dels play-offs de quarts de final de l'Eurolliga, el triple inicial de Mirotic ha estat l'únic avantatge barcelonista en el començament. Perquè el Bayern de Munic s'ha plantat al Palau Blaugrana amb efectivitat i amb la batuta.

Ara bé, de manera progressiva, l'augment de presentacions defensives i l'aparició de figures com Exum o Davies han permès als de Saras escalar en el marcador. I, precisament, un enèrgic ha retornat el Barça al capdavant del marcador només arrancar el segon període. Amb l'empenta de l'afició blaugrana i les unitats del 0, el següent capítol del matx ha estat la igualtat.

Laprovittola i Davies posen el somriure

Dinamitada per la intensitat en la rereguarda i els punts d'un talentós Laprovittola i un insistent pivot nord-americà. Dos homes que han sobresortit en la coralitat per escriure la màxima distància barcelonista fins al moment: +10. Un 43-33 al descans que han evidenciat la millora de l'elenc de Sarunas Jasikevicius. Sens dubte que l'atac i la defensa han funcionat. Una altra prova ha estat el descens de cistelles dels alemanys. 

El talla la reacció visitant

En represa, del +12 s'ha passat al +2. Un acostament aturat amb dos triples consecutius, un de Jokubaitis i l'altre de Mirotic. Dues accions, però, que no han impedit l'ajustament del partit. Un guió que no ha estat del gust de Davies, que ha retornat per obrir, de nou, escletxa. Eixamplada amb el +14 només iniciar el darrer període. Mantinguda per l'explosivitat d'Exum. 

El Bayern de Munic no ha donat el braç a tòrcer. Tres triples seguits han eixugat les distàncies, però, altre cop, el Barça ha estat capaç de controlar els bavaresos. En conseqüència, els blaugranes han amarrat el primer punt d'aquests quarts de final de l'Eurolliga. Dijous 21 d'abril, també al Palau Blaugrana, tindrà lloc el segon assalt. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 77
Bayern de Munic, 67

Barça: Calathes (4), Abrines (-), Laprovittola (11), Mirotic (12) i Sanli (5) -cinc inicial- Davies (19), Sergi Martínez (-), Hayes (2), Exum (12), Kuric (-), Jokubaitis (7) i Smits (5)
Bayern de Munic: Weiler-Babb (7), George (-), Lucic (20), Rubit (8) i Radosevic (5) -cinc inicial- Thomas (-), Hunter (7), Jaramaz (6), Dedovic (-), Sisko (2) i Hilliard (12)

Parcials: 20-22; 23-11 // 19-18; 15-16

Àrbitres: Matej Boltauzer, Olegs Latisevs i Uros Nikolic

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut