Arriba un nou Barça - Madrid al Palau

Arriba un nou Barça - Madrid al Palau

Els de Saras, a per un triomf que ampliï el lideratge a l’ACB

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 28a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que són líders amb dos partits de marge sobre els blancs, busquen un triomf que els permeti augmentar aquesta renda de cara al final de la Lliga Regular.

El rival

L’equip de Pablo Laso té en Edy Tavares el seu jugador més valorat 16,2 crèdits gràcies als seus 9,6 punts i 6,8 rebots per partit. Un altre interior, Poirier, també és un dels jugadors més incisius amb 9.2 punts i 5,8 rebots. El conjunt blanc també compta amb Gaby Deck (10,6 punts), Yabusele (11,3 punts), Llull (8,3), Rudy o Hanga, entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Busca refer-se de la derrota a casa contra el Maccabi en un nou Clàssic, el que serà el sisè de la temporada. De moment el balanç aquesta temporada és de quatre triomfs blaugranes i un pels blancs a la final de la Supercopa Endesa. Actualment no hi ha entrades disponibles per al partit, tan sols el que prové del Seient Lliure, i el Palau Blaugrana presentarà una de les millors entrades de la temporada. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut