Aconsegueix la teva entrada per als play-off de l'Eurolliga!

Aconsegueix la teva entrada per als play-off de l'Eurolliga!

Els de Saras disputaran els dos primers partits de la sèrie al Palau Blaugrana el proper 19 d'abril, a les 21 hores, i el 21 d’abril, a les 20 hores

L'Eurolliga ja té els horaris de l’eliminatòria de quarts de final que enfrontarà el Barça i el Bayern de Munic. Cal recordar que el guanyador aconseguirà una plaça per a la Final Four de Belgrad.

Primer a Barcelona

Els dos primers partits que es disputaran al Palau Blaugrana es jugaran el dimarts 19 d’abril (21h) i el dijous 21 d’abril (20h), mentre que el tercer partit es disputarà a Munic el dimecres 27 d’abril, a les 20:30 hores.

En cas de ser necessari un quart partit es jugaria també a l’Audi Dome de Munic, el divendres 29 d’abril a les 20:45 hores. I si l’eliminatòria necessités d’un cinquè partit, aquest seria a Barcelona la setmana del 2 de maig, en un dia i hora per confirmar.

Aconsegueix les teves entrades

Per als dos primers partits de la sèrie, el Club ha posat a la venda diverses promocions o paquets d'entrades. Per poder gaudir d'aquests enfrontaments, les opcions són:

Entrada públic general

Entrades per als partits de play-off de l'Eurolliga a partir de 30 euros, des de 15 euros per a les entrades de visibilitat reduïda. Tots els socis del FC Barcelona tenen un 10% de descompte sobre el preu de venda.

Promoció familiar

Entrades amb un 25% de descompte per la compra de tres o més entrades. Una oferta aplicable a qualsevol dels dos partits.

Packs d’entrades play-off:

Hi ha tres opcions:

  • Pack play-off I: Inclou els dos partits amb un 15% de descompte.
  • Pack play-off II: Inclou tots els play-off. És a dir, els hipotètics tres partits amb un 33% de descompte.
  • Pack All in Eurolliga de la temporada 22/23: S'inclouen els play-off d’aquest any i tota l'Eurolliga del curs 2022/23. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut