L’1 de maig celebrem els 50 anys del Palau!

L’1 de maig celebrem els 50 anys del Palau!

Abans de l'inici del Barça - Burgos, gran acte commemoratiu amb autògrafs, mapping i grans sorpreses

El Barça – San Pablo Burgos de la Lliga Endesa, que es disputarà el pròxim 1 de maig a les 12.30 hores, serà molt especial. I és que el Club ha organitzat un gran acte de celebració dels 50 anys del Palau Blaugrana -tots els esports professionals han gaudit o gaudiran d’un dia commemoratiu- al costat de tots els abonats, socis, sòcies i culers que vagin al partit.

Les portes del Palau s'obriran a les 11 hores -30 minuts abans del que és habitual-, per donar el temps necessari als abonats i els aficionats en general a ocupar la seva localitat perquè els actes començaran a les 12.10 hores.

Els socis i sòcies del Barça sense abonament al bàsquet del Palau tenen un 30% de descompte en la compra de les entrades per a aquest partit.

Aquells socis amb abonament al Palau que no puguin assistir a aquest partit, poden alliberar el seu seient per facilitar la presència d'altres socis o aficionats en aquesta festa del la celebració dels 50 Anys del Palau.

Els diversos actes de celebració

Abans de l’inici, a partir de les 11 hores, hi haurà una signatura d’autògrafs de llegendes del Barça de bàsquet a la Barça Store del Camp Nou. Però la gran sorpresa serà a partir de les 12h, quan tothom haurà de ser al seu seient per viure un gran espectacle.

I és que, sobre el parquet del Palau, es projectarà un ‘mapping’ espectacular per repassar la història del bàsquet blaugrana. Posteriorment, la presentació de l’equip inclourà efectes especials mai vistos fins ara al Palau Blaugrana.

Homenatge històric

Al descans del partit, es farà un tribut a diferents llegendes del Barça, visualment acompanyat per imatges en el mapping projectat. Mentrestant, també apareixeran els noms tots els jugadors de bàsquet que han passat pel Palau durant aquests 50 anys.

Però això serà entre el segon i el tercer quart. Durant la resta del partit, l'espectacle no s'aturarà perquè també hi haurà pluja de samarretes i diferents 'shows' de bàsquet acrobàtic o ball.

Tot plegat per celebrar una jornada històrica en aquest Barça - Burgos!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut