MoraBanc Andorra - Barça: Victòria per tancar la setmana (74-86)

Els de Saras Jasikevicius han pogut aconseguir un treballat triomf a la pista del MoraBanc Andorra i segueixen en el lloc més alt de la taula

Després d'encaixar una derrota fa dos dies, el Barça ha tornat al camí de la victòria aquest diumenge i ha aconseguit un triomf de molt dde mèrit a la pista del MoraBanc Andorra (74-86). Després d'un primer quart dominat pels locals, els blaugranes han començat a imposar el seu joc i han donat la volta al marcador en el segon temps.

Inici complicat

Ha sortit el MoraBanc Andorra a La Bombonera disposat a no posar les coses senzilles davant la visita del líder la Lliga Endesa i ha aconseguit el seu objectiu en un primer quart molt seriós.

Trobant a faltar l'habitual encert des de la línia de tres i sense que les seves estrelles marquessin la diferència, el conjunt local s'ha situat per davant des de l'inici gràcies a un parcial de 7-0 i ha pogut tancar el primer quart amb un avantatge de 4 punts sobre un Barça que ha pogut sumar unitats des de la línia dels tirs lliures (19-15).

Ha començat el segon quart amb un nou parcial de 5-0 a favor del MoraBanc Andorra, que augmentava la diferència als vuit punts mentre Saras Jasikevicius rebia una tècnica. Aquí ha canviat la dinàmica del partit: el Barça, que no volia quedar-se enrerre, s'ha fet fort a darrere i ha millorat les seves prestacions ofensives liderat per Exum i Laprovittola i ha pogut donar-li la volta al marcador abans de marxar a vestuaris (32-35).

Exum i Kuric asseguren la victòria

Ha sortit Dante Exum a la segona part com una exhalació. Encadenant un parcial molt favorable, el Barça ha tornat a tenir l'encert habitual des de la línia de tres i s'ha protegit en el rebot defensiu per posar terra de per mig i allunyar-se d'un Andorra que veia com el líder se li escapava.

No s'han rendit els locals, que al final del tercer quart han pogut retallar distàncies i han tornat a somiar en donar la campanada (51-59)

En el quart període ha estat Kuric qui ha tirat d'un Barça que tenia clar que la victòria no es podia escapar. A l'arrencada, l'estadounidenc ha anotat nou punts consecutius (dos triples) sense errar en cap llançament i ha propulsat al Barça cap a la seva 21ª victòria en la temporada regular.

Els més joves han pogut de gaudir de minuts a la part final d'un partit que s'ha acabat resolent amb dotze punts entre ambdós equips (74-86). El proper partit del Barça, un nou Clàssic.