Nou capítol del Clàssic: aquesta vegada a la final de Copa

Nou capítol del Clàssic: aquesta vegada a la final de Copa

Els dos equips més llorejats de la competició s'enfronten per cinquena vegada en aquest curs (diumenge 20 de febrer, 18.30 hores)

A la Copa, també un Clàssic! Una nova edició d'un Barça - Reial Madrid que adquireix encara més transcendència. Perquè, en el cinquè capítol de la temporada, ambdós conjunts pugnaran pel títol a Granada. L'elenc de Saras arriba al partit decisiu (diumenge 20 de febrer, 18.30 hores) amb il·lusió i a un ritme històric. 

Un rival més que conegut

Líder de la Lliga Endesa i segon classificat de l'Eurolliga, l'equip de Pablo Laso té ganes de revenja. Els blaugranes els han derrotat aquest curs al torneig estatal i a l'europeu, dos cops, amb un estel·lar Laprovittola. El primer precedent d'aquest curs, sí que va acabar amb victòria blanca a la Supercopa. 

El Reial Madrid aterra a la seva novena final de Copa consecutiva amb TavaresThompkinsHeurtel Poirier inspirats. Uns noms que van contribuir amb escreixos al triomf contra el Lenovo Tenerife a les semifinals (94-74). Prèviament, els de Laso havien eliminat a Río Breogán, als quarts amb el paper destacat d'una altra de les peces claus d'aquest equip amb un joc interior poderós. 

Cal destacar també, que les darreres tres finals de Copa perdudes pel Madrid, el Barça n'ha estat el botxí. 2018, 2019 i 2021. Uns precedents favorables, però que no poden permetre caure en la relaxació. "Donarem el màxim", va explicar Jasikevicius a la conclusió del Barça - UCAM Murcia

El Barça

Els barcelonistes es presenten a la final amb una mitjana superior als 100 punts. Una dada que ha entrat als llibres d'història de la competició. Perquè s'ha erigit en el segon finalista amb més punts de la història de la Copa del Rei (els 107 contra el Manresa i els 103 contra l'UCAM). I és que no s'arribava al centenar de punts en les dues rondes des de fa 35 anys; precisament, també va ser el Barça. 

No obstant això, la història i els precedents queden enrere. Ara, amb la il·lusió d'un nou trofeu, els blaugranes volen estrènyer el palmarès coper amb el Reial Madrid, que n'acumula dues més que el Barça (28 vs. 26). Mirotic, Kuric, Laprovittola o Sanli arriben entonats, amb ambició i ganes d'alçar el primer trofeu de la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut