El minut a minut de la Copa del Rei 2022

El minut a minut de la Copa del Rei 2022

Així hem viscut el camí barcelonista pel torneig del KO disputat i conquerit a Granada

Som Campions de Copa! Així hem viscut el torneig disputat a Granada. De la il·lusió inicial blaugrana s'ha passat al somriure en forma de títol. 

Diumenge, 20 de febrer 

22.15 hores: Això és tot, culers! Gràcies per ser-hi sempre, tornem a Barcelona amb la feina feta. La Copa és nostra! 🏆

📸 Les millors imatges de la celebració blaugrana 😍

És un gran equip molt ben dirigit. Estem molt contents. Avui el barcelonisme està gaudint d'aquesta Copa!

Joan Laporta

22.10 hores: 🥳 El vestidor blaugrana és una autèntica festa!

2022-02-20_FCBbasquetvsRMADRID_190

22.05 hores: També Calathes ha pres la paraula després de la gran final: “És fàcil jugar amb aquests nois, són els millors. Els entrenadors i tots som una família. Cada cop anem sent millors. És un moment bo i sempre és important guanyar el Madrid. Estimo a aquests nois”.

Avui ens toca gaudir del títol

Jasikevicius

21.45hores: Aquestes han estat les paraules de Saras després de conquerir la Copa: “Això és per a la gent, per als barcelonistes. És la meva sisena Copa i no havia vist mai tanta gent del Barça en una edició. Cal donar-los les gràcies. Ja la tenim a la butxaca i ara cal anar a per més”.

 

21.00 hores: 🌟 Mirotic s'ha convertit en l'MVP d'aquesta competició conquistada a Granada. Els punts del 33 han estat cabdals per acabar posant el somriure final a la cara dels blaugranes. 

20:45 hores: CAMPIONS!!! EL Barça ha tirat d'èpica per remuntar i alçar-se amb la quarta Copa en cinc anys! Els de Saras, que perdien 29-18 al descans, han acabat vencent per 59-64. 

19:57 hores: Els de Saras agafen ritme de punts i s'acosten en el marcador abans del darrer quart: 46-41.

19:20 hores: La tendència erràtica dels barcelonistes en atac continua i la primera part acaba amb el resultat favorable per als de Laso: 29-18.

18:54 hores: El Reial Madrid s'apodera del primer quart de baixa anotació blaugrana: 19-5.

18:20 hores: Llums apagades, perquè comença l'espectacle previ a la final de Copa entre Reial Madrid i FC Barcelona. 

17:25 hores: 🏋️‍♂️ Els blaugranes ja han saltat a la pista per practicar el tir i per començar a estirar l'esquelet. 

17:10 hores: De camí a l'escenari del partit, els blaugranes han escoltat l'escalf de l'afició barcelonista present a la ciutat de l'Alhambra.

16:50 hores: Els homes de Saras ja es troben al Palau Municipal d'Esports de Granada. Com van aquests nervis, culers? Som-hi! 🔵🔴 El lesionat Cory Higgins s'ha unit a l'equip per fer pinya. 🙌

2022-02-20_FCBbasquetvsRMADRID_10

12.15 hores: El tècnic culer també ha donat el seu punt de vista sobre aquest Clàssic: "És important no donar punts fàcils, perquè serà una matx de baixa anotació i de molt bàsquet físic".

11.40 hores: 🗣 "Les tendències i els precedents no indiquen res. És una final i no importa d'on vinguem, sinó avui i ara", ha explicat Abrines. Tant el reteornat 21 com Brandon Davies han coincidit a exalçar les qualitats defensives i ofensives del Reial Madrid: "Hem de fer una defensa coral per frenar la intensitat dels de Laso", ha exterioritzat el pivot. 

Al pavelló de Granada sentim la força que ens trasllada l'afició

Davies

11.00 hores: Els jugadors blaugranes i madridistes s'han creuat a la recepció de l'hotel de concentració. 🔥 Els de Lasso venien d'entrenar-se, mentre que els de Saras han comparegut en roda de premsa abans de la sessió d'activació a l'hotel. Hem preferit donar una mica de descans als nois, perquè el partit arriba aviat (18.30 hores)", ha dit Jasikevicius

9.30 hores: Bon dia, culers! "El cansament no és excusa", va dir Saras després de la victòria contra l'UCAM Murcia. Amunt en el darrer dia de Copa. Un dia on la il·lusió es pot tornar en realitat. Som-hi, culers! 🔵🔴

Dissabte, 19 de febrer 

23.50 hores: Les paraules d'un dels protagonistes del partit. 🌟 30 de valoració és la seva carta de presentació per a la final d'aquest diumenge contra el Reial Madrid a les 18.30 hores. 

Si vesteixes la samarreta del Barça, ho has de donar tot i és el que intento sempre

Mirotic
2022-02-19_FCBBASQUETvsUCAMMURCIA_89

23.28 hores: Som-hi, culers! 🥳 El Barça s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei 2022 després de derrotar l'UCAM Murcia (103-90) en un partit trepidant.

23.00 hores: Mirotic s'ha encarregat de tallar la reacció dels murcians, que s'havien posat per primera vegada per davant a l'electrònic en aquest tercer quart (73-72).

22.20 hores: Reacció de l'equip universitari. Els de Sito Alonso han equilibrat el compàs encistellador culer i han retallat diferències fins al 55-49 de la primera part. Un període on la classe del 20 barcelonista, màxim anotador fins al moment amb 16 punts, ha sobresortit. 

📸 McFadden es pregunta com aturar la sagnia de punts de Lapro

2022-02-19_FCBBASQUETvsUCAMMURCIA_82

21.55 hores: Primer quart per als blaugranes: 32-16. Al ritme de Laprovittola, el Barça ha signat les primeres distàncies davant de l'UCAM Múrcia.

21.10 hores: El Palau Municipal dels Esports agafa decibels. Tant de les cistelles preparatòries dels jugadors com de la grada, que a poc a poc es va omplint. Som-hi, culers! 🔵🔴

CALATHES

21.00 hores: Jugadors sobre la pista! Els protagonistes blaugranes ja escalfen. Es poden palpar els nervis, sobretot a les grades. Perquè els jugadors semblen molt focalitzats. 🔥

20.30 hores: Tranquil·litat... abans de la tempesta perfecta? De moment, el parquet guarda silenci i les graderies es comencen a omplir dels colors del Barça i de l'UCAM Múrcia.

20.00 hores: S'acosta l'hora! 🤗 El FC Barcelona ja ha arribat al Palau Municipal dels Esports per enfrontar-se a l'UCAM Murcia en la segona semifinal del dia. La primera l'ha guanyat el Reial Madrid; el conjunt de Pablo Laso s'ha imposat amb comoditat al Lenovo Tenerife (94-74) i ja espera rival en la gran final de Granada. 

17.00 hores: L'alegria barcelonista també es troba al centre de Granada, als barris de l'Albaicín o el Sacromonte i, per descomptat, al Palau Municipal dels Esports. Milers d'aficionats blaugranes estan vivint un dissabte ple d'emoció, i encara queda el partit... A les 21.30 hores comença un matx que val una final. Som-hi, culers!

13.00 hores: 1,2,3... Barça! 🔵🔴 Així ha començat la sessió dels de Jasikevicius. Un entrenament on la plantilla ha realitzat estiraments, carrera i diferents tirs a cistella. Ja comencen a escalfar el canell per aquesta nit...

Somriures, treball i unió també en la sessió prèvia a les semifinals. Les millors imatges 📸

12.45 hores: De nou, al Palau Municipal dels Esports de Granada. 🔊 Abans de l'entrenament, Jokubaitis i Smits han atès els mitjans de comunicació. "L'UCAM Múrcia és un rival dur que té molt talent en atac", ha explicat el 10 blaugrana. Una radiografia que ha completat el 31: "És un equip molt agressiu en atac i en defensa".

Volem ensenyar el nostre potencial a tota Granada

Rokas Jokubaitis

12.00 hores: Culers, encara tenim ressaca del partidàs davant del Manresa. Una exhibició ofensiva dels barcelonistes, que costa embotir en uns highlights. Aquí et deixem algunes de les jugades més destacades, però resumir 107 punts no és una tasca senzilla. 🔥

 

Sempre pots recuperar el partit sencer 👇

 

10.15 hores: Bon dia, culers! Nou dia a la Copa del Rei 😃 Aquests són els encreuaments de semifinals: 

  • Madrid - Tenerife (18.30 hores)
  • Barça - Múrcia (21.30 hores)

0.30 hores: Abans d'anar a dormir... la notícia és que Mirotic s'ha erigit en l'MVP d'aquests quarts de final davant el Manresa segons els aficionats culers que han votat al compte de Twitter de @FCBbasket. 14 punts i 21 de valoració l'avalen. Bona nit, culers!

2022-02-18_FCBBASQUETvsMANRESA_94

Divendres, 18 de febrer 

23.45 hores: Un altre dels noms propis de la victòria davant dels de Pedro Martínez ha estat el d'Alex Abrines. 😎 L'aler mallorquí ha reaparegut en un partit després de cinc mesos d'absència per lesió. I quina manera de reaparèixer! 11 punts i un 16 de valoració.

2022-02-18_FCBBASQUETvsMANRESA_113

"L'equip tenia moltes ganes de veure'l a la pista. L'hem vist entrenar molt i se l'ha vist millor del que esperàvem", ha explicat Mirotic a la conclusió.

23.30 hores: 🎙 "Hem reaccionat molt bé. La veritat que m'ha encantat el meu equip", ha exterioritzat Saras després d'acabar el matx.

M'ha encantat l'equip

Jasikevicius

23.15: El Barça es classifica per a les semifinals de Copa del Rei! El conjunt de Saras ha brillat per derrotar el Manresa (107-70) i, d'aquesta manera, s'enfrontarà a l'UCAM Murcia per un lloc en la final d'aquesta competició que es juga a Granada. 👏

22.50 hores: Els de Saras no donen cap opció al Manresa. Mirotic, Jokubaitis, Laprovittola i Davies sobresurten en un tercer quart demolidor: 36-11.

22.19 hores: El Barça capgira la tendència d'aquests quarts de final i s'apunta el segon quart. Un incontestable 30-16 permet als de Saras, que a través de l'aportació coral ha certificat la remuntada, marxar al descans amb el 52-42 favorable. Davies i Exum els màxims anotadors barcelonistes fins al moment. 🏀

21.52 hores: El Manresa s'embutxaca el primer quart del partit: 22-26.

21.25 hores: Ambient de luxe al Palacio Municipal de Deportes. Quin goig tornar a veure la presència d'espectadors a la grada de la Copa del Rei. Molt actius els seguidors blaugranes que observen d'aprop com els de Saras escalfen sobre la pista amb una samarreta de suport per al lesionat Cory Higgins

2022-02-18_FCBBASQUETvsMANRESA_32

20.15 hores: Nervis? S'acosta l'hora del partit contra el Manresa. Els jugadors barcelonistes ja es troben a l'escenari que decidirà el darrer semifinalista d'aquesta Copa 2022. 

19.00 hores: 👥 Com es trobava a faltar el públic coper! Després d'absentar-se a causa de la Covid-19 a Madrid, aquest 2022 hi ha un ambient de luxe als carrers nassarites, plens dels colors dels diferents equips participants. Cal destacar que hi ha al voltant d'un miler d'aficionats blaugranes a una ciutat molt engalanada per a l'ocasió. L'Alhambra, la Catedral, el Mirador de Sant Nicolau... respiren molta Copa.

18.00 hores: No ha pogut ser... Tot i la victòria de l'Infantil A blaugrana a la Mini Copa Endesa, el triple empat amb València i Betis deixa fora els culers de les semifinals.

13.30 hores: 💪 Entrenament al Palacio Municipal de Deportes de Granada. Els de Saras s'han exercitat en la pista que viurà el trepidant duel entre barcelonistes i manresans. Els tirs i les jugades tàctiques han copat els focus d'aquesta sessió. 

13.00 hores: 🗣 Hayes-Davis i Laprovittola han analitzat el moment de l'equip i el rival d'aquesta nit abans de l'entrenament. Tots dos han coincidit a reconèixer "l'etiqueta de favorits, però no podem relaxar-nos i hem de sortir molt concentrats". "Una de les claus del matx serà aturar el ritme del Manresa", ha afegit un dels noms destacats d'aquesta Copa. Un base argentí que ha ressaltat "l'adrenalina d'una competició important per a l'equip i el Club".

Hem d'estar concentrats i jugar un partit intens

Hayes

12.40 hores: El Barça posa rumb al Palacio Municipal de Deportes de Granada per entrenar-se en l'escenari del partit. 🏀

El parquet de la pista andalusa reapareix en aquesta competició després de les edicions de 1992 i 1995. Uns anys on els blaugranes no van arribar a la final. Toca virar la tendència. 

10.00 hores: Bon dia, culers! Dia de partit, dia de debut a la Copa. 💥

Un trofeu que, tal com van dir Jasikevicius i Oriola, "il·lusiona". Aquesta nit, a les 21.30 hores, començarà el duel entre el Barça i el BAXI Manresa. El darrer encreuament de quarts de final i que guarda l'última plaça per a les semifinals. De moment, entre els quatre millors ja s'hi troben Lenovo Tenerife i Reial Madrid. 

Dijous, 17 de febrer

19.30 hores: Ja han arribat! El Barça ha aterrat aquesta tarda a la ciutat que engalana L'Alhambra. Els de Saras s'han traslladat de l'aeroport a l'hotel de concentració. Toca descansar per divendres 18 de febrer afrontar els quarts de final davant el Manresa (21.30 hores). 

16.30 hores: Repassa les declaracions de Saras i Oriola en la prèvia: 📽

16.00 hores: Hola, blaugranes! La Copa del Rei 2022 ja és una realitat. Aquesta tarda la competició comença a Granada, una ciutat on el Barça està a punt de posar-hi rumb. Per tant, també arrenquem el minut a minut on podreu seguir les últimes novetats dels culers. Som-hi, Barça! 💪

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut