Barça-Anadolu Efes: Triomf treballat en un duel igualat (82-77)
Ofert per

Els de Saras es retroben amb la victòria en un partit igualat i amb poques diferències al llarg del matx

Bon triomf del Barça contra Anadolu Efes (82-77) en un partit igualat i amb alternatives entre els dos conjunts. Aquest triomf trenca una ratxa de tres derrotes dels de Saras en un partit en què Jokubaitis, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador culer.

Domini blaugrana

En el primer període el Barça s’ha mostrat encertat en els primers compassos amb Higgins i Mirotic com a jugadors més encertats sota la direcció de joc de Laprovittola (17-9, min 7). Amb el pas dels minuts Anadolu Efes ha retallat diferències fins al 19-17.

El segon període ha estat molt igualat, amb un lleuger domini del conjunt visitant, amb Larkin i Micic com a jugadors més destacats. Però els de Saras han sabut respondre a l’efectivitat visitant i el matx ha anat al descans 40-41.

A la represa els blaugrana han tornat a tenir el control del marcador, amb diferències properes als 10 punts a favor (53-47, min 26). El Barça ha sabut mantenir l’avantatge amb encert des del triple en un període en què l’entrenador d’Anadolu Efes, Ergin Ataman, ha estat expulsat per dues tècniques.

Igualtat fins al final

En el darrer període els de Saras han sabut mantenir-se per davant en el marcador, tot i tenir avantatge properes als cinc punts. Poc a poc els blaugrana han encarat el triomf (80-72, min 38). Tot i igualar-se el marcador en els darrers compassos els blaugrana no han deixat escapar el triomf per trencar així la ratxa de tres derrotes.