Barça- AX Exchange Armani Milà: Primera derrota europea al Palau (73-75)
Ofert per

Els culers perden en el primer partit d'Eurolliga del 2022 en un duel molt igualat i disputat fins l'últim segon

Derrota blaugrana en el primer partit de l'any 2022 a l'Eurolliga. Els culers han caigut davant l'AX Exchange Armani Milà (73-75) en la que és la primera derrota europea al Palau Blaugrana de la temporada, en un partit molt disputat fins al darrer segon.

Igualtat inicial

El matx ha iniciat amb molta igualtat sobre la pista, sense cap dels dos equips sent capaç de distanciar-se al marcador i amb un gran treball defensiu, que ha provocat tancar el quart amb un baix 14-14. Ja al segon període, l'efectivitat anotadora culer ha continuat sent la mateixa, i una millora ofensiva dels visitants -tot i la bona defensa blaugrana- ha permès al Milà distanciar-se mínimament al marcador, per arribar al descans amb un 28-34.

Reacció culer

Ja al tercer quart, el Barça ha trobat l'encert anotador en atac que buscava a la primera part, i un brutal parcial de 19-2, amb triples de Mirotic, Laprovittola i Kuric, ha catapultat el Barça (47-38), capgirant el marcador i obrint escletxa. Tot i l'intent de reacció dels italians, els de Saras han aconseguit marxar al darrer quart manant a l'electrònic (54-47) però amb tot per decidir.

S'escapa al darrer quart

Ja a l'últim quart, tot i arribar amb avantatge, el Milà ha empatat ràpidament (56-56). Un bon parcial culer de 7-3 servia per tornar a manar (63-59), però dos triples consecutius visitants tornaven a igualar-ho tot. Els darrers minuts han estat un estira-i-arronsa constant amb el Milà per davant, i un triple de Kuric tornava a deixar al Barça a un punt (70-71). Un triple de Delaney era ràpidament replicat per un de Mirotic (que ha rebut abans del partit l'l’MVP de desembre de l’Eurolliga), però no ha donat temps d'acabar de capgirar el marcador. Finalment, derrota molt ajustada (73-75) i els culers que inicien perdent a l'Eurolliga aquest 2022.