El Barça CBS segueix lluitant pel primer lloc

Les blaugranes demostren a cada partit que volen optar a l'Ascens directe

Divendres es presentava un rival de molta entitat com era el Celta Zorka Recalvi, equip que els últims anys sempre s'havien trobat en les Fases d'Ascens a Lliga Femenina i havien tingut resultats molt diferents.

Els vint primers minuts de molta igualtat, on Ainhoa López i Kristina Rakovic van ser les jugadores destacades.

L'inici del partit va ser molt igualat on tots dos equips es mostraven molt de respecte i cap dels entrenadors volia parar el partit. Va ser quan faltaven dos minuts que es va demanar el primer temps mort. El Barça CBS va capgirar llavor per primera vegada el marcador, en la darrera jugada abans del descans (36-35).

El tercer quart va les blaugranes van trencar el partit amb un 10 a 0 de sortida, per acabar-lo amb 57 a 44. Les jugadores d'Isaac Fernandez es mostraven molt còmodes davant de tots els equips de la base que havien vingut a veure el partit per la posterior presentació. Finalment, el Celta semblava que volia maquillar el marcador, però el Barça CBS tenia el partit molt controlat i van signar el definitiu 74-67.