Un nou repte contra el Bitci Baskonia

Un nou repte contra el Bitci Baskonia

Els de Saras, a vèncer de nou un rival al qual van superar el mes de novembre (Diumenge, 18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Bitci Baskonia en la que serà la 12a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que recentment van superar l’equip baskonista en partit d’Eurolliga, tornen a rebre un Baskonia que ha canviat de tècnic i que busca millorar posicions a la Lliga.

El rival

Entrenats actualment per Neven Spahija, el Baskonia segueix comptant amb una plantilla molt talentosa. Ocupa l’11a posició amb un balanç de 5 triomfs i 6 derrotes i té en Rokas Giedraitis (12,8) el seu màxim anotador, seguit de ben a prop del base Jayson Granger (12,7). A més, jugadors com Fontecchio, Enoch, Costello, Baldwin, Sedekerskis, Nnoko o Peters poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba al partit amb la moral molt alta, després de vèncer a la pista de l’Anadolu Efes per 93-95. Però el ritme no s’atura i el Bitci Baskonia es presenta com un rival molt complicat, sobretot després del triomf del passat 11 de novembre per 93-67. Higgins, Calathes i Abrines seguiran sent baixes per a un Saras Jasikevicius que no vol cap relaxació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut