Pateixen però s’emporten la victòria de Múrcia

Les blaugranes guanyen 56-61 a la pròrroga.

La segona jornada portava a l’equip d’Isaac Fernandez a jugar al pavelló Fausto Vicent de Alcantarilla. El partit començava amb un parcial de 15 a 6 per part de les murcianes on les blaugranes a base de pujar la intensitat aconseguien escurçar la diferencia i finalitzar amb un 15-12. El segon quart, el Jairis obria un altre cop diferencia al marcador amb un 23-15, però les culés a través d’una gran aportació de Kristina Rakovic donaven la volta al marcador per arribar a la mitja part amb un 27-31 al marcador.

El tercer quart començava amb una Erika de Souza imparable que ajustava el marcador però una bona defensa de l’equip d’Isaac Fernandez ajudava a mantenir la diferencia al marcador amb un 37-43. A l’últim quart les jugadores culés van seguir amb la defensa i agafaven distancia al marcador amb un 39-47. A falta de 19 segons Carolina Guerrero ficava una cistella que va ser contestada per Erika de Souza i enviava el partit a la prorroga (51-51).

Ja a la pròrroga, un triple de Kristina Rakovic i un triple de Alejandra Quirante posava el 56-60 a falta d’un minut per acabar el partit i un tir lliure de Julia Rueda firmaven el definitiu 56-61. Amb aquest partit les jugadores d’Isaac Fernandez aconsegueixen la segona victòria davant un rival directe.