El Barça, a per la segona victoria a Gran Canària

El Barça, a per la segona victoria a Gran Canària

Després de guanyar a la primera jornada al Palau, els de Saras visiten aquest dimecres (21.30 hores) el Gran Canaria Arena

El Barça afrontarà aquest dimecres, a les 21.30 hores i en directe per #Vamos, el primer desplaçament de la Lliga Endesa, que el portarà a la pista d'un Gran Canaria que va deixar bones sensacions en el seu debut.

El conjunt dirigit per Porfirio Fisac ​​va vèncer en la jornada inicial a la pista de l'Urbas Fuenlabrada (87-92), amb una gran actuació de l'exterior Dylan Ennis (21 punts) i gràcies al domini a la pintura de l'exblaugrana Artem Pustovyi, que va aconseguir 13 punts i 26 de valoració.

L'equip canari s'ha renovat aquest estiu amb incorporacions com la dels mateixos Pustovyi i Ennis, a més d'altres cares noves com la de l'antic jugador de Baskonia Ilimane Diop.

El pivot del Barça Brandon Davies va avisar del perill del partit abans de viatjar a Canàries, en una expedició en la qual només falta el lesionat Àlex Abrines.

"Serà un bon partit. Tenen un equip amb jugadors nous i han construït un conjunt. Serà difícil guanyar-los si no estem concentrats. Hem de prendre'ns-ho seriosament ", ha considerat Davies.

El Barça buscarà començar fora de casa amb una victòria, tal com ho va fer a la seva pista diumenge passat davant l'UCAM Murcia (85-78).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut