Barça - Limoges: Superen el segon test de la pretemporada (83-47)
Ofert per

Els de Jasikevicius s'han imposat al Limoges francès per 83 a 47 i han sumat una nova victòria en el segon test de pretemporada

El Barça de bàsquet 2021/22 continua amb la seva posada a punt i aquesta tarda ha disputat el segon amistós de la pretemporada a Encamp, Andorra. L'equip que dirigeix Jasikevicius, després de posar-se en marxa el 17 d'agost i de guanyar el primer amistós davant l'Andorra per 72 a 81, ha superat el Limoges en el segon test de la pretemporada (83-47).

La gran victòria del conjunt blaugrana també ha servit per veure el debut del nou fitxatge Laprovittola. A més, Abrines, que no va jugar davant l'Andorra, ha tingut els seus primers minuts del curs. Els altres fitxatges, Sanli, Jokubaitis i Hayes, també han gaudit de minuts per seguir adaptant-se a l'equip.

Domini aclaparador

El Barça ha imposat el seu domini des dels primers minuts de partit. A diferència del partit davant l'Andorra, avui sí que els blaugrana han aconseguit escapar-se en el marcador i en el primer quart ja han obtingut un avantatge de 12 punts, doblant el Limoges (24-12). En el segon període, la distància ha continuat ampliant-se i el resultat al descans era de 43 a 21.

La dinàmica no ha variat en el segon temps i el Barça ha continuat encistellant i eixamplant diferències, mentre que Jasikevicius ha pogut donar minuts a jugadors menys habituals, a més de seguir donant rodatge a les noves incorporacions de l'equip. Finalment, el marcador ha mostrat una diferència de 36 punts, sent 83-47 el resultat final del matx.

S'imposen des de la línia de 3

Una de les claus del partit, sense cap mena de dubte, ha estat la inspiració del conjunt blaugrana des de la línia de tres. En 27 intents, el Barça ha aconseguit encistellar fins a 15 triples. Abrines, amb un 4/6, i Mirotic, amb un 3/5, han estat els jugadors amb més encert des dels 6,75 metres.

El pròxim partit que afrontaran els homes de Jasikevicius serà el dissabte 4 de setembre a les 19.30 hores, quan el Barça s'enfrontarà al Club Joventut de Badalona en el Pavelló Nou Congost amb motiu de les semifinals de la Lliga Catalana.