Andorra - Barça: Es posen en marxa amb triomf (72-81)

Andorra - Barça: Es posen en marxa amb triomf (72-81)

Els de Jasikevicius han guanyat en el primer partit de pretemporada amb participació de tres de les quatre incorporacions

El Barça de bàsquet 2021/22 s'ha posat en marxa. Després de tornar a la feina el passat 17 d'agost, els de Jasikevicius han afrontat el primer partit de pretemporada. En el Trofeu Vila d’Encamp, els blaugranes s'han imposat a l'Andorra (72-81). Tres dels quatre fitxatges, Sanli, Jokubaitis i Hayes, per aquest curs s'han estrenat en aquest amistós al Principat. 

Igualtat inicial

A la pista d'Encamp, els culers han sortit amb la intenció de dominar l'electrònic. I així ho ha fet, però no ha pogut desempallegar-se de l'elenc andorrà. Sempre contestatari als punts barcelonistes. D'aquesta manera, el primer quart ha sigut favorable al conjunt de Saras (20-22), però el segon, a l'elenc local (37-34). 

Hayes impulsa els culers

A la represa, els d'Ibon Navarro s'han desmarcat lleugerament i han assolit el seu màxim avantatge (44-38). Ara bé, Hayes, una de les cares noves per aquesta temporada, s'ha resistit a veure el Barça per sota l'electrònic. I amb tres triples consecutius, ha capgirat el marcador. Acompanyat de l'encert de Mirotoic, el nou 14 ha dinamitat un parcial culer incontestable (10-22). 

D'aquesta manera, el Barça ha arrencat el darrer quart tenyint l'electrònic de blaugrana: 50-59. Una distància que no ha impedit que, altre cop, s'imposés l'alternança en aquest matx. Perquè l'Andorra ha agafat la batuta i ha escurçat els punts culers. En un context competitiu, els joves, com Ubal, no s'han arronsat i han fet relluir el seu talent. Uns arguments que, juntament amb les peces contrastades, com Davies i Calathes, han catapultat els barcelonistes. Sempre intensos, i guanyadors d'aquest amistós: 72-81. 

Ara, després d'aquesta victòria en el primer matx, el proper test de pretemporada dels de Saras serà el 30 d’agost, contra el Limoges francès, a les 18.30 hores. 

FITXA DEL PARTIT 

Andorra, 72
Barça, 81

Andorra: Miller-McIntyre (7), Olumuyiwa (4), Haannah (6), Noua (6), Crawford (20) -cinc inicial- Paulí (4), Llovet (6), Sergi Garcia (2), Diagne (5), Colom (-), Jelinek (10), Guzmán (-).
Barça: Jokubaitis (8), Kuric (6), Sergi (2), Mirotic (12) i Badji (2) -cinc inicial- Davies (11), Sanli (6), Calathes (2), Smits (6), Hayes (15), Oriola (-), Higgins (2), Caicedo (-), Ubal (6), Bonilla (2).

Parcials: 20-22; 37-34; 50-59; 72-81 

Àrbitres:  Aliaga, Baena, Fernández

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut