Nigel Hayes, el quart reforç del Barça

Nigel Hayes, el quart reforç del Barça

El nord-americà, de 26 anys i 2,03, ocupa les posicions d’aler i d’aler pivot

El Barça i Nigel Hayes-Davis han arribat a un acord per a la incorporació del jugador nord-americà per a la pròxima temporada, fins al 30 de juny del 2022. L'acord està pendent de la revisió mèdica.

Hayes, que pot ocupar les posicions d’aler i d’aler pivot, prové del Zalgiris Kaunas, on ha jugat les dues últimes temporades.

Dues posicions

Hayes és un jugador molt sòlid, tant en atac com en defensa, i ofereix versatilitat a les posicions de tres i de quatre. És capaç de jugar d’aler i també d’aler pivot oferint grans prestacions en el llançament exterior (44% en triples a l’Eurolliga) i també en l’ajuda en el rebot. A més, té molt bona mà des del tir lliure amb un 89% d’encert en aquesta última temporada.

Cal destacar que la temporada 2019/20 va jugar sota les ordres del seu nou entrenador, Sarunas Jasikevicius, al Zalgiris Kaunas.

Experiència a Europa

Hayes, format a la Universitat de Wisconsin, on hi va jugar quatre temporades (2013-2017), va aterrar a Europa el 2018 de la mà del Galatasaray turc. A Istanbul va disputar l’Eurocup, amb una mitjana de 15.7 punts i 5,6 rebots en els 10 partits disputats, mentre que a la Lliga turca va jugar 33 partits amb una mitjana de 12.6 punts i 5,2 rebots.

Les bones actuacions li van servir per rebre la trucada del Zalgiris Kaunas, equip amb el qual ha disputat 62 partits a la Lliga lituana i  61 partits a l’Eurolliga. Aquesta última temporada 2020/21, a Europa, la seva aportació s’ha enfilat als 9,5 punts, 3,9 rebots i 9.8 de valoració en 26 minuts de mitjana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut