Acord de col·laboració amb el Força Lleida

Acord de col·laboració amb el Força Lleida

L’acord amb l’equip lleidatà contempla la cessió de jugadors

El Barça i el Força Lleida han signat aquest dimecres, al pavelló Barris Nord, un acord de col·laboració entre tots dos Clubs. Aquest acord contempla, entre d’altres, la cessió d’entre dos i quatre jugadors per temporada, així com possibles col·laboracions a nivell tècnic i la celebració d’un partit amistós.

Relació més estreta

Josep Cubells, directiu responsable de la secció, ha comentat que “per a nosaltres és un plaer aquest acord amb el Força Lleida. A nivell de bàsquet, des del Barça, busquem una relació més estreta amb els Clubs del país i comencem amb el Força Lleida”. Cubells, a més ha afegit que “és una gran fita per a les dues entitats. Reforcem les nostres relacions institucionals”.

Albert Aliaga, president del Força Lleida, ha explicat que “aquesta cessió de jugadors ens ajudarà a reforçar el primer equip i a millorar-lo. Estem molt agraïts al Barça per les facilitats”, ha valorat Aliaga, que ha dit que “és una col·laboració, no s’ha parlat en cap moment de ser un vinculat. Hem d’aprofitar aquesta col·laboració estreta amb la principal entitat del país”.

Acord anual

D’altra banda, Cubells, ha comentat que a dia d’avui no hi ha cap data per a la celebració d’un partit amistós i ha explicat que “ha de ser parlat entre les estructures esportives de les dues entitats” i ha explicat que “l’acord s’anirà prorrogant anualment i serà el termini que vulguin les dues parts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut