Definits els horaris de l'Eurolliga i la Lliga Catalana

Definits els horaris de l'Eurolliga i la Lliga Catalana

Els de Saras disputaran la Lliga Catalana el 4i 5 de setembre al Nou Congost, mentre que el debut europeu serà al Palau l'1 d'octubre contra l'Alba de Berlín

El Barça ja coneix quan serà el debut a l'Eurolliga 2021/22. Serà el divendres 1 d'octubre al Palau Blaugrana i amb l'Alba de Berlín com a rival (21.00 hores). El primer partit contra el Reial Madrid serà el 10 de desembre, també al Palau Blaugrana. El segon duel, a terres madrilenyes, tindrà lloc l'11 de febrer.

Finalment, cal destacar que el darrer partit dels de Saras a la fase regular de l'Eurolliga serà contra el Maccabi el 8 d'abril. En aquesta edició la Final Four es disputarà a Berlín. Així doncs, es disputarà per segon any consecutiu a Alemanya, després que aquest 2021 també fos a Colònia.

La Lliga Catalana, el 4 i 5 de setembre

Abans, però, el Barça disputarà la Lliga Catalana el 4 i de setembre al Nou Congost de Manresa. La 42a edició d'aquesta competició començarà el dissabte 4 de setembre amb les semifinals. Els de Saras s'enfrontaran al Joventut de Badalona (19.30 hores), mentre que l'altra semifinal la disputaran seguidament l'Andorra i el Baxi Manresa. 

La final tindrà lloc diumenge 5 de setembre a les 21:30h. Abans, a les 19h, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc. La darrera edició celebrada al setembre passat, el MoraBanc Andorra va imposar-se al Barça per 84-85 en una final disputada al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut