92 partits en la temporada del doblet

92 partits en la temporada del doblet

El Barça de Saras ha tancat el curs 2020/21 amb dos títols i cinc finals disputades

La temporada 2020/21 ja és història per al Barça de bàsquet. Els homes de Sarunas Jasikevicius han completat un curs excel·lent aconseguint dos títols, la Copa del Rei i la Lliga Endesa, i havent arribat a la final de l’Eurolliga, de la Supercopa Endesa i de la Lliga Catalana. Això s’ha traduït en un total de 92 partits, la xifra més alta de la història del Club, i un doblet que feia 10 temporades que no s'aconseguia.

71 victòries

El percentatge de victòries del Barça aquest curs és del 77% gràcies a 71 triomfs en 92 partits disputats. A l’Eurolliga els blaugranes han jugat un total de 41 partits amb un balanç de 28 victòries i 13 derrotes.

A la Lliga Endesa el Barça ha jugat 44 partits amb un balanç de 38 triomfs i 6 derrotes. El percentatge de victòries és superb: 86% de triomf. A la Copa del Rei el Barça va comptar els partits per victòries -3 de 3-, mentre que a la Supercopa Endesa i a la Lliga Catalana va vèncer a les semifinals i va caure a la final (2 de 4).

Calathes, el més utilitzat

Nick Calathes, el cervell de l’equip i l’extensió de Saras a la pista, ha estat el jugador més utilitzat a pista amb un total de 2018 minuts -23 de mitjana- durant la temporada. En total, 88 partits de 92 possibles.

Calathes ha disputat els 41 partits possibles a l’Eurolliga, ha jugat 40 de 44 a la Lliga Endesa i va jugar tots els partits de la Lliga Catalana (2), la Supercopa (2) i la Copa del Rei (3).

Pel que fa a números absoluts, els jugadors que més partits han disputat aquesta temporada són Rolands Smits (90), Adam Hanga (89). Tots dos han jugat els 41 partits possibles a l’Eurolliga, la Supercopa, la Copa del Rei i la Lliga Catalana.  A la Lliga Endesa Smits ha jugat 42 partits i Hanga 41.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut