Barça - Reial Madrid: Campions de Lliga! (92-73)
Ofert per

Els culers aniquilen als blancs amb un partidàs de principi a fi i aconsegueixen la 19a Lliga de la història barcelonista

El Barça és campió de la Lliga Endesa! Els culers han aniquilat al Reial Madrid (92-73) en el segon partit de les finals i aconsegueix proclamar-se campió de Lliga per 19a vegada en la seva història. Una autèntica exhibició barcelonista durant tot el matx ha permès als culers certificar el campionat davant un Palau Blaugrana amb 1.000 culers, que han gaudit del gran triomf.

Piconadora inicial

Els culers han iniciat el matx amb un gran 7-0, i tot i l'intent de reacció visitant, els blaugrana han anotat els seus primers set tirs per situar un contundent 16-5, amb un Mirotic molt endollat. Els de Saras han arribat a guanyar de 13 (26-13), tot i que finalment el primer quart ha finalitzat amb 26-15.

Ja al segon temps, els culers han seguit obrint escletxa amb un gran encert en atac i una defensa asfixiant, sense donar opcions als blancs. Mirotic continuava molt fi en atac, a més de grans minuts també de Calathes, Abrines i Davies. El Barça ha arribat a situar-se +20 (48-28) amb una gran cistella del '0' blaugrana, i el marcador ha marxat al descans amb un contundent 48-30.

No donen opció

Sis punts espectaculars de Mirotic (triple i 2+1) han donat el tret de sortida del tercer quart, amb un Barça que ha arribat a guanyar de 22 (66-44). Tot i així, un parcial de 0-9 ha donat ales als madridistes, que els ha situat a 13 (66-53). Però els culers no s'han deixat sorprendre i han tancat el quart de manera espectacular: dos triples espectaculars de Gasol i Kuric han posat el +22 per marxar 77-55 a darrer període.

Ja a l'últim quart, el Barça no ha donat opció i ha seguit dominant i ampliant l'avantatge, arribant a guanyar de 25 (89-64). Finalment, victòria 92-73 i el Barça que ha certificat un nou títol de Lliga, el 19è de la història blaugrana, amb una autèntica exhibició davant els blancs. Visca el Barça!