Comencen el Playoff de quarts amb bon peu (68-96)

El filial obté una renda de +28 de cara al partit de tornada

El Barça B ha superat per 68-96 el Gran Canària B en el partit d’anada dels quarts de final del Playoff d’ascens de la LEB Plata. Els blaugranes, que compten amb una renda de +28, buscaran el pas a les semifinals el pròxim dijous 20, a les 17h, i en directe per Barça TV.

Superiors

El primer temps dels de Mateo Rubio ha estat excels. El triomf s’ha començat a cimentar des de la defensa, controlant el rebot i corrent la pista. Saintel i Brancou han situat els primers punts blaugranes i després han aparegut Badji, Juani Marcos i Caicedo per situar el 16-23 del final del primer quart.

En el segon període el filial ha seguit molt seriós i, tot i que els locals s’han apropat a quatre punts -27 a 31- els blaugranes han començat a trencar el partit amb els triples de Cuevas i Sergi Martínez (31-41). L’avantatge ha anat creixent i un 2+1 de Beraza ha portat el partit al descans amb +15: 36-51.

Gran renda

La segona part ha seguit tenint color blaugrana. Un parcial de 0-9 tot just començar el tercer període ha donat 24 punts de renda al Barça B (36-60), que ha vist com el Gran Canària intentava no donar-se per vençut rebaixant la diferència a 16 punts. Però els de Mateo Rubio seguient sent superiors i això s’ha demostrat amb el 53-76 amb el qual s’ha arribat al minut 30 de partit després d’un gran triple de Juani Marcos.

En l’últim quart, amb el partit resolt, el filial ha tractat de mantenir una gran diferència i els locals han intentat eixugar el dèficit de cara al partit de tornada a la Ciutat Esportiva. El Barça B, molt seriós i que no s’ha deixat portar en cap moment tot i el gran avantatge, ha acabat el partit amb una renda de 28 punts gràcies al 68-96 final.