El Zalgiris, el pròxim repte del Barça

El Zalgiris, el pròxim repte del Barça

L’equip lituà, que també ha guanyat la Copa del seu país, és un dels equips més en forma de l’Eurolliga

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zalgiris Kaunas en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras, que ocupen el primer lloc de la taula amb un balanç de 17-7, no es poden permetre cap ensopegada a casa si volen seguir mantenint el lideratge.

El rival

El Zalgiris té un balanç de 13 triomfs i 10 derrotes i actualment és el 9è classificat de la competició. El conjunt lituà, ara entrenat per l’austríac Martin Schiller, ha guanyat vuit dels últims onze partits disputats i té en l’exterior Marius Grigonis el seu millor home. Anota 14,5 punts -amb un 48% d’encert des del triple- a més de repartir 3 assistències per partit. Homes com Lauvergne (11,6 punts i 5,9 rebots), Hayes (9 punts i 4 rebots), Rubit (8,3 punts), Walkup, Milaknis, Jokubaitis o Vasturia també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba amb la confiança d’haver guanyat la Copa del Rei a Madrid sumant així el primer títol de la temporada. Els de Saras són molt conscients del rival que tenen al davant i saben que hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder sumar un nou triomf al Palau, que ha de ser inexpugnable a Europa. Westermann i Claver seran dubte fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut