Retabet Bilbao Basket-Barça: Gran victòria coral (73-90)

Triomf de caràcter dels culers que han trencat el matx amb un gran tercer període

Bon triomf del Barça en la seva visita al Retabet Bilbao Basket (73-90). Un partit en el qual els locals han començat dominant el marcador, però ràpidament els de Jasikevicius han sabut capgirar el marcador i a partir de llavors han dominat el matx. Especialment important ha estat el tercer quart, en el qual un parcial de 12-30 ha encaminat el triomf per als culers. Davies, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador dels culers.

Es sobreposen a un mal inici

El partit ha començat amb el Retabet Bilbao Basket dominant el marcador en els primers compassos (11-4, min 3). Els de Jasikevicius, però, han sabut reaccionar amb un parcial favorable de 0-10 (11-14, min 6). Els blaugranes s’han recuperat del mal inici i han tancat el primer quart per davant (23-25) amb un inspirat Davies, però també amb Mirotic i Hanga com a homes destacats ofensivament.

En el segon període els blaugranes han mantingut el lideratge en el marcador, amb avantatges propers als 10 punts però sense poder trencar del tot el matx. La defensa local ha permès al Retabet Bilbao Basket marxar al descans amb un resultat més ajustat (39-45).

Trenquen el matx en el tercer període

El Barça ha completat una bona sortida a la segona part i s’ha situat amb un avantatge de 14 punts (46-60, min 25). Deu grans minuts dels de Jasikevicius han servit per completar un parcial de 12-30 que ha encaminat el triomf (51-75).

Els blaugranes han iniciat el darrer període amb 24 punts d’avantatge. Una diferència que en els darrers minuts els locals han pogut maquillar en els 17 punts finals (73-90). Bon partit coral dels culers i amb aportació dels més joves. El proper repte: la Copa.