L’Acunsa GBC, un equip a l'alça

L’Acunsa GBC, un equip a l'alça

Els de Saras visiten el San Sebastián Arena aquest diumenge (17h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 17h i en directe per Movistar+, l’Acunsa GBC en la que serà la 21a jornada de la Lliga Endesa. L’equip basc, que ha sumat dos triomfs de manera consecutiva a la Lliga i contra rivals de gran entitat com el Tenerife i la Penya, es troba en un gran moment de forma i no val a badar.

El rival

El Gipuzkoa Basket, entrenat per l’exblaugrana Marcelo Nicola, té en el nouvingut Mike Carlsson el seu màxim anotador amb 14,5 punts per partit. El també exblaugrana Radoncic (10,4 punts), Johnny Dee (10,4 punts), Pere Tomàs (8 punts i 5,3 rebots), el pivot VIny Okouo (7,6 punts) o els exterior Faggiano, Span i Oroz, entre d’altres, també poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Arriba en un molt bon moment després del triomf a Belgrad contra l’Estrella Roja (60-72) i compartint lideratge a Europa amb el CSKA. Però ara cal canviar el xip i els de Saras no es refien d’un Acunsa GBC que, tot i ocupar la part baixa de la taula, ha guanyat dos partits de forma consecutiva i ha millorat molt les seves prestacions. Caldrà estar ben concentrats els 40 minuts per aconseguir el triomf a Sant Sebastià.

Álex Abrines, a causa de la mort del seu avi, serà baixa per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut