Estrella Roja – Barça: Victòria de líder (60-72)

Els culers guanyen amb autoritat a Belgrad i recuperen el liderat de l'Eurolliga en el retorn de Mirotic i Davies

Gran victòria del Barça al Pionir de Belgrad. Els culers han superat a l’Estrella Roja (60-72) en la 21a jornada de l’Eurolliga i sumat a la derrota del CSKA, els blaugrana són líders del campionat europeu. Un triomf on a més, Jasikevicius ha recuperat a Brandon Davies i Nikola Mirotic.

Bon inici visitant

Un bon parcial inicial de 0-5 per als culers ha situat al Barça per davant al marcador des de l’inici, un avantatge que els de Saras ja no deixarien escapar. Els culers, molt fluïts en atac i sòlids en defensa, han arribat a guanyat de 13 punts al primer quart (8-21), tot i que finalment els locals han retallat per finalitzar els primers 10 minuts amb 11-21 al marcador.

Ja al segon quart, el Barça ha iniciat amb la mateixa tònica del primer, però a poc a poc, l’Estrella Roja ha anat reaccionant i escurçant diferències al marcador per arribar al descans amb un ajustat 31-35.

Sentència blaugrana

Al tercer quart, el Barça ha recuperat el domini del partit, mostrant de nou una gran solidesa defensiva i amb Higgins molt endollat en atac per aconseguir marxar al darrer quart amb un bon coixí (45-57). Ja a l’últim període, els blaugrana no s’han deixat sorprendre i han aguantat a la perfecció l’escletxa al marcador. Finalment, victòria per 60-72 amb bons minuts de Mirotic i Davies, que reapareixien amb l'equip, i el Barça que es situa líder de l'Eurolliga.