Visita a la pista del CSKA de Moscou

Visita a la pista del CSKA de Moscou

Els de Saras busquen un triomf a la pista del CSKA, el primer classificat (18h)

El Barça visita aquest divendres, a les 18h i en directe per DAZN, el CSKA de Moscou en la que serà la 20a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, segons, visiten l’actual primer classificat, que té un balanç de 15 triomfs i tan sols 4 derrotes.

El rival

Compta amb un dels millors jugadors de la competició, Mike James, que anota 20,6 punts i 6 assistències per partit i sempre es mostra decisiu en el tram final dels partits. A banda del base nord-americà, el CSKA compta amb excel·lents jugadors com els interiors Nikola Milutinov (9 punts, 8,8 rebots) i Toko Shengelia (10 punts i 5 rebots), o l’exterior Darrun Hilliard (11,1 punts). 

Cal recordar també homes de gran nivell com Bolomboy, Strelnieks, Voigtmann o Kurbanov que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Els homes de Saras afronten un dels partits més complicats de la temporada amb baixes importants (Davies, Mirotic i Claver), però amb la moral alta després d’haver guanyat els últims quatre partits disputats en aquest inici de 2021. Els blaugranes són conscients que per poder vèncer al Megasport Arena de Moscou hauran d’oferir la seva millor versió en defensa i estar concentrat els 40 minuts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut