Doble partit a Moscou per al Barça

Doble partit a Moscou per al Barça

Els de Saras visiten dimarts el Khimki i divendres el CSKA (18h tots dos partits)

El Barça afronta una setmana de doble partit d’Eurolliga a domicili. Aquest dimarts 12, a les 18h i en directe per DAZN, els de Saras visiten el Khimki de Moscou, que ocupa l’última posició de la classificació, però que té un equip molt perillós i anotador. 

Posteriorment, el divendres 15 i també a les 18h, els catalans se les hauran contra el CSKA, l’actual líder de la competició en un partit que es presenta apassionant.

El rival

El Khimki ha aconseguit el triomf en dos partits en el que va de temporada, però la classificació no reflecteix els grans jugadors amb els quals compta l’equip de Rimas Kurtinaitis. Alexey Shved, amb 18 punts i 8,4 assistències per partit, és el jugador més incisiu d’un Khimki que també compta amb jugadors de gran nivell com Devin Booker (13,3), Jerebko (11,5), Jordan Mickey (11,3), McCollum (8,8), Karasev o Bertans, entre d’altres. Es tracta d'un equip amb molts recursos ofensius i de gran talent individual.

El Barça

Afronta la setmana de doble partit amb la moral ben alta després de començar el 2021 amb tres triomfs (Fuenlabrada, València i Manresa). Sarunas Jasikevicius no podrà comptar amb Victor Claver i Brandon Davies, per lesió, mentre que Mirotic, amb permís del Club per motius personals, seguirà sent baixa. Rolands Smits, que es va perdre el partit a la pista del Manresa després de la seva paternitat, torna a l’equip i ha viatjat a Moscou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut