Visita d’un València molt perillós al Palau

Visita d’un València molt perillós al Palau

Els de Saras volen trencar la ratxa de tres derrotes consecutives

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el Valencia Basket en la que serà la 18a jornada de l’Eurolliga, la primera de la segona volta. Els blaugranes busquen trencar una ratxa de tres derrotes consecutives a la màxima competició continental davant d’un València que aquest curs ja sap què és guanyar al Palau en Lliga Endesa. El Barça, però, va superar el València a la Font de Sant Lluís en la primera volta de l'Eurolliga.

El rival

L’equip que entrena Jaume Ponsarnau té en Klemen Prepelic, amb 11,4 punts per partit, el seu màxim anotador seguit de ben a prop de Bojan Dubljevic, amb 10,8 punts per partit. Derrick Williams (9.6), Nikola Kalinic (9.5) i Mike Tobey (8,8) també s’apropen a la desena de punts, tot i que no cal oblidar homes com Hermannsson, Labeyrie, Pradilla, San Emeterio, Van Rossom, Sastre i Guillem Vives.

El Barça

Sarunas Jasikevicius podrà comptar amb el nouvingut Léo Westermann, que va ser inscrit aquest dimecres per poder disputar l’Eurolliga, però seguirà tenint les baixes de Víctor Claver i Brandon Davies, per lesió, i de Nikola Mirotic, que segueix amb permís del Club per motius personals. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut