El repte de tancar un novembre perfecte

El repte de tancar un novembre perfecte

Els de Saras han guanyat els set partits disputats aquest mes i divendres volen aconseguir la 8a contra l’Asvel

El Barça afronta aquest divendres el vuitè partit del mes de novembre. Fins ara ha aconseguit el triomf en els 7 partits disputats aquest mes i té per davant el repte de tancar un novembre perfecte. Aquest divendres, a les 20:45h, els de Sarunas Jasikevicius visitaran l’Asvel Villeurbanne amb l’objectiu de seguir manant en la classificació de l’Eurolliga.

Triomfs solvents

El novembre va començar amb una victòria per 81-74 contra l’Iberostar Tenerife, que va precedir al brillant triomf a domicili a la pista de l’Alba de Berlín: 67-103. El tercer triomf va ser a Madrid, a la pista de l’Estudiantes, i el triomf va ser per catorze punts: 78-92.

La victòria més àmplia d’aquest mes va ser a l’Eurolliga, contra el Fenerbahce, amb un +42: 95-55. L’exhibició blaugrana a Europa va ser confirmada el cap de setmana contra el Betis amb un triomf per 82-53 contra el conjunt sevillà.

Finalment, els dos últims partits també han acabat de forma victoriosa per al Barça: 76-65 contra l’Estrella Roja i 85-97 a la pista del Saragossa.

La diferència de punts a favor, en aquests 7 partits, ha estat de +21,5, fet que demostra la superioritat del Barça en aquests partits i el bon nivell dels de Saras durant el mes de novembre. Divendres, a Villuerbanne, el Barça vol sumar la vuitena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut