Casademont Saragossa-Barça: S’imposen amb un gran tercer quart (85-97)

Els de Jasikevicius sumen un nou triomf a la competició domèstica en un partit en què el 10-29 del tercer període ha resultat decisiu

Novè triomf en onze partits a la competició domèstica. El Barça s’ha imposat en la seva visita al Casademont Saragossa (85-97). El duel s’ha mantingut igualat en el marcador fins al descans (42-41). A la segona meitat el 10-29 del tercer període ha acabat essent decisiu pel desenllaç del matx. Higgins, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Primera meitat igualada

El partit ha començat amb un intercanvi de cistelles constant. I aquesta ha estat la tònica d’aquests primers 10 minuts de joc, sense grans diferències en el marcador (24-22). El segon període ha mantingut la igualtat en el marcador, en un duel bastant ofensiu i en el qual els blaugranes els ha costat la seva tradicional defensa intensa (42-41).

Trenquen el partit

El tercer quart blaugrana ha estat excel·lent. I prova d’això ha estat el parcial de 10-29 que han firmat els de Jasikevicius. Un parcial que ha permès als culers marxar al darrer període 18 punts per sobre en el marcador (52-70). Higgins ha estat el líder ofensiu dels culers, que han trobat la inspiració ofensiva i han endurit la defensa.

En els darrers minuts de joc el Barça ha vist com Casademont Saragossa se situava a tan sols 10 punts (64-74), però els blaugranes han sabut reaccionar i tancar el matx. D’aquesta manera, el Barça suma el novè triomf en 11 partits a la competició domèstica.