Barça B – Hestia Menorca: Decideixen en la segona part (70-45)

El filial domina de principi a final un partit que s’ha trencat en el tercer període

El Barça B ha superat per un clar 70-45 l’Hestia Menorca i ha sumat la sisena victòria consecutiva del filial a la Leb Plata. Els blaugranes tenen un balanç de 6-1 i seguiran una setmana més en els llocs capdavanters d ela categoria.

Vint minuts igualats

En els primers vint minuts de partit la igualtat ha estat un fet. Cap dels dos equips ha pogut agafar una renda ben clara, tot i que els de Mateo Rubio sempre han dominat el marcador. El 10-9 del primer període feia preveure un partit de marcador baix, tot i que en el segon quart les dinàmiques han començat a canviar. L’electricitat de Cuevas ha permès un canvi de tendència i els seus companys han respost amb el 18-14 després d’un triple de Goulmy.

El tram final del segon quart ha tingut Badji, a nivell defensiu, i Saintel com a protagonistes, que han donat vuit punts de marge al filial. La jugada de pissarra de Rubio i l’execució de Cuevas i Saintel per arribar al decans 29-21 ha estat brillant.

Barça superior

El tercer quart ha estat clau per aconseguir la victòria. Els de Mateo Rubio han seguit fent-se forts en defensa i en atac han començat a anotar amb facilitat.  Els bons minuts de Papi Brancou, que ha estat el màxim anotador del Barça, seguit d’un triple de Goulmy, han situat la renda blaugrana en +14 (37-23, min 25). L’avantatge ha crescut fins als 18 punts (45-27), tot i que un parcial visitant de 2-7 ha tancat el quart amb un +13: 47-34.

En els últims deu minuts el Barça B ha seguit sent superior i ha arribat a manar per 23 punts, 61-38, després d’un triple llunyà de Dídac Cuevas. Des d’aleshores i fins al final els catalans han seguit seriosos fins al 70-45 final que ha suposat el sisè triomf del Barça B a la Leb Plata aquesta temporada.