Torna el bàsquet al Palau Blaugrana

Torna el bàsquet al Palau Blaugrana

Els de Saras han estat sis dies sense competir després de l’ajornament del duel de dimecres (21h, Estrella Roja)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la 10a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras, que porten sis dies sense competir després de l’ajornament del dues contra l’Olympiacos, se les hauran contra un rival que ve de superar el Milà en l’última jornada.

El rival

Compta amb el màxim anotador de la competició, Jordan Loyd, que té una mitjana de 21,2 punts per partit. A més de l’escorta nord-americà, l’Estrella Roja compta amb jugadors de gran nivell com O’Bryant 812 punts i 5 rebots), Walden (12 punts i 43% en triples) Terry, Hall, Simonovic, Kuzmic o Rochestie, entre d’altres. L’equip serbi té un balanç de 4 triomfs i 5 derrotes, però ha superat equips com el CSKA, el Baskonia o el Milà.

El Barça

Afronta el partit des del lideratge de la competició, amb un balanç de 7 triomfs i 1 derrota i busca seguir comandant la competició. Sarunas Jasikevicius no podrà comptar contra l’Estrella Roja amb Victor Claver, que segueix recuperant-se de les molèsties a la fàscia plantar. La resta de jugadors estaran disponibles per al tècnic lituà del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut