Alba de Berlín – Barça: Sense concessions (67-103)

Els blaugranes s'imposen en un gran partit en el qual han dominat de principi a fi, amb un gran atac i bona defensa

Victòria clara des de la intensitat. El Barça s’ha imposat de forma clara a l’Alba de Berlín (67-103) en un matx dominat de principi a fi pels homes de Jasikevicius, que amb intensitat i efectivitat ha dominat el marcador en tot moment. Mirotic, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana. Calathes ha igualat el rècord d'assistències del Barça en un partit, amb 12. Un rècord que fins ara havia assolit Heurtel el 2018.

Alta efectivitat blaugrana

Els culers han saltat a la pista amb intensitat i després dels primers minuts d’intercanvi de cistelles els de Jasikevicius han començat a agafar avantatge en el marcador. I és que Abrines –amb 4/4 en triples- i l’aportació ofensiva i defensiva coral. D’aquesta manera el barça ha tancat els primers 10 minuts amb un clar 18-30.

Mantenen la intensitat

El Barça ha sabut mantenir la intensitat en el matx i l’efectivitat, de manera que la diferència en el marcador ha anat creixent (30-49, min 17). La bona circulació de pilota també ha permès als culers mantenir-se amb bones opcions de tir. Un triple sobre la botzina de Higgins ha situat el 36-56 en el marcador al descans.

Certifiquen un triomf ampli

Els blaugranes han augmentat la diferència, sense abaixar en la intensitat ofensiva i en la defensa. D’aquesta manera, els de Jasikevicius han superat el centenar de punts en el sisè triomf en set partits del Barça a l’Eurolliga (67-103).