Alex Abrines: “Els tiradors son els més beneficiats d’aquest nou sistema”

Alex Abrines: “Els tiradors son els més beneficiats d’aquest nou sistema”

El blaugrana reconeix en aquesta entrevista que Saras "exigeix molt, l'he tingut com a company i ja exigia. I ara com a entrenador també és exigent"

Alex Abrines afronta la seva segona temporada com a jugador del Barça -la 6a en total comptant la primera etapa del 2012 al 2016- amb la màxima il·lusió després d’un inici trepidant a nivell personal.

L’escorta balear, que va anotar 22 punts en el debut a la Lliga Endesa i va establir un nou rècord personal de valoració (29) explica en aquesta entrevista amb Barça TV com se sent en aquest inici de temporada.

Les frases més destacades

“Els tiradors son els més beneficiats d’aquest nou sistema”

“El meu estat de forma ara mateix és alt, estic anotant tot i ningú em pot treure aquest inici”

“El més important és seguir treballant, llançar amb confiança, però sé que hi haurà dies bons i dies dolents”

“Ser pare et canvia la vida. Quan arribes a casa i veus la cara de la teva filla et canvia tot”

“Vaig jugar amb Saras un any, ens coneixem i només tinc bones paraules. Exigeix molt, l’he tingut com a company i ja exigia. I ara com a entrenador és normal que sigui exigent”

“Recordava que el Saras era ‘canyero’ però no tant, però és bo, ho sap portar bé sap quan de marcar el jugador i quan dir les coses quan ho fas bé”.

“Tenim un equip per lluitar per tots els títols i per guanyar-los has d’arribar al final. Amb aquesta plantilla i entrenador tenim opcions de competir i qui estigui millor en els moments clau s’emportarà els títols”

“Esperem que el moment de tenir-vos al Palau arribi el més aviat possible i donarem tot a pista perquè estigueu contents amb nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut