MoraBanc Andorra-Barça: Primers minuts de rodatge (82-90)

Els de Sarunas Jasikevicius s’imposen al conjunt andorrà en el primer test de pretemporada a Encamp i amb un gran darrer període culer

Primers minuts de pretemporada del nou Barça de Sarunas Jasikevicius. Els culers s’han imposat al MoraBanc Andorra en el primer test, en un duel igualat entre els dos conjunts i que ha servit per començar a agafar ritme i recuperar sensacions. Un gran darrer període dels culers ha permès al Barça iniciar la pretemporada amb triomf a Encamp (82-90).

Minuts de rodatge

El Barça de Sarunas Jasikevicius s’ha mostrat amb una defensa intensa des de l’inici, tot i la falta de rodatge propi del primer partit de pretemporada. Els culers han estat més encertats en un principi i això ha donat un primer avantatge al Barça de nou punts. En els darrers minuts del primer període el MoraBanc Andorra ha capgirat el marcador des del triple amb el 19-18.

La identitat de la defensa intensa blaugrana ha estat la tònica dominant del segon període per als blaugranes. Tot i així, el conjunt andorrà ha sabut aprofitar les pèrdues de pilota i el baix percentatge d’encert ofensiu del Barça per marxar en el marcador (33-24, min 15). El Barça ha millorat l’efectivitat, però no ha pogut capgirar el resultat abans del descans (41-35).

Escurcen diferències

El Barça s’ha mostrat més fluid ofensivament en el tercer període i s’ha arribat a situar a tan sols tres punts del MoraBanc Andorra (48-45, min 25). El conjunt local, però, ha sabut mantenir l’avantatge al final dels 30 minuts de joc (67-58).

Bon darrer període

L’ambició blaugrana s’ha mostrat en un darrer quart en què Calathes ha situat el 72-70 (min 34), després d’una recuperació de pilota. A partir d’aquí, un parcial de 2-10 favorable als culers que capgirava el marcador (74-80, min 35). Els culers han firmat uns bons minuts finals que els ha donat el triomf final per 82-90.