Acord per a la desvinculació de Pau Ribas

Acord per a la desvinculació de Pau Ribas

L’escorta català no seguirà al Barça després d’haver arribat a un acord amb el Club

El Barça i Pau Ribas han arribat a un acord per finalitzar el contracte que els unia fins al 30 de juny del 2021. El Club li desitja molta sort, tant en l'aspecte personal com professional.

Arribar i moldre

Pau Ribas ha defensat la samarreta del Barça durant cinc temporades. Va arribar al Palau Blaugrana l’estiu del 2015, procedent del València Basket, i sempre ha estat part important en els títols aconseguits. El primer títol va ser la Lliga Catalana 2015, en què va ser MVP, i el segon, la Supercopa Endesa de Màlaga, en la qual també va ser guardonat com el millor jugador.

La lesió

L’etapa de Ribas, però, també ha comptat amb moments durs. La lesió al tendó d’Aquil·les a l’inici del curs 2016-17 va ser un cop dur per al jugador i per a l’equip. Es va perdre tota la temporada, va treballar de valent amb els Serveis Mèdics del Club, i va tornar a recuperar el seu to.

Grans Copes del Rei

La seva tornada a les pistes va ser la temporada 2017-18, una de les seves millors com a blaugrana. El febrer del 2018, a Las Palmas de Gran Canària, va ser cabdal en el triomf a la Copa del Rei i també va tenir un paper important a la Copa de Madrid 2019. Aquest últim curs 2019-20 ha estat l’últim com a culer per a un Pau Ribas que ha disputat un total de 216 partits com a blaugrana entre competicions ACB (121) i Eurolliga (95).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut