El Barça ja coneix el calendari de la fase final de la Lliga Endesa

El Barça ja coneix el calendari de la fase final de la Lliga Endesa

Els culers debutaran contra el Joventut de Badalona el 17 de juny

El Barça de Svetislav Pesic ja coneix el calendari complet de la fase final de la Lliga Endesa, que es disputarà del 17 al 30 de juny a València. L’ACB ha fet oficial aquest dimecres l’ordre de partits de la competició i el Barça debutarà contra el Joventut de Badalona, el 17 de juny, en un horari per confirmar. Les franges horàries durant la competició seran les següents: 15:30h, 18:30h i 21:30h.

El 19 de juny el Barça disputarà el segon partit vs Unicaja Màlaga, mentre que el tercer partit serà 21 de juny els catalans jugaran contra el Kirolbet Baskonia. El quart partit enfrontarà el Barça amb el Bilbao Basket, el 23 de juny, i l’últim partit de la fase de grups serà el 25 de juny contra l’Iberostar Tenerife. Els dos primers classificats disputaran les semifinals.

Fase Final Valencia 2020 Liga Endesa

El grup B, que compta amb el Reial Madrid, el MoraBanc Andorra, el Casademont Saragossa, el València Basket i el San Pablo Burgos disputarà els seus partits els dies 18, 20, 22, 24 i 26 de juny.

Cal recordar que, en cas de classificació, les semifinals es disputarien el 28 de juny i la final el 30 de juny –sempre a partit únic-.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut