Adam Hanga: “La nostra obligació és competir fins al final”

Adam Hanga: “La nostra obligació és competir fins al final”

L’aler blaugrana explica en aquesta entrevista que l’aspecte mental serà clau en la tornada a les pistes

L’hongarès Adam Hanga ha repassat per al web del Club diferents aspectes de l’actualitat blaugrana i ha admès que una de les pors que té en aquesta tornada són les lesions: “Tinc 31 anys, en el passat he patit lesions, conec el meu cos i, després de dos mesos de confinament, és dur competir a aquest nivell”.

Les declaracions més destacades:

El moment de forma

“Em sento bé, perquè durant el confinament he pogut treballar a casa per estar en forma i he intentat menjar sa. Em sento bé físicament, i mentalment és dur canviar el xip per posar-se en marxa. L’equip porta tres setmanes treballant bé, però encara hem de canviar el xip per estar al màxim per competir.”

L’equip

“La plantilla pensa que la decisió de l’Eurolliga és la millor per a la nostra salut. Espero que tota la competició de l’ACB vagi bé a nivell de seguretat i crec que no és ideal tenir dues setmanes per preparar-se, però és el que hi ha per a nosaltres i per a tots. El que més ho vulgui, el que estigui millor mentalment, tindrà avantatge.”

“Ara que estem aquí, i com a Barça, la nostra obligació és competir fins al final. No hi ha favorits, tot pot passar, però intentarem fer-ho el millor possible.”

Les pors

“Tinc més por d’una lesió. Tinc 31 anys, en el passat he patit lesions, conec el meu cos i, després de dos mesos de confinament, és dur competir a aquest nivell. Serà dur físicament i per això els jugadors tenim més por de la lesió que del contagi. No és ideal jugar així, però ho hem d’acceptar.”

Bàsquet per a la gent

“Jugar és un senyal que la normalitat torna. Volem donar positivisme i alegria a la gent que està a casa, perquè puguin gaudir del bàsquet. Espero que sigui un bon bàsquet (riu), i que el país es posi en marxa, perquè afecta a tothom."

ACB i Eurolliga

“Hi va haver una reunió de jugadors amb l'ACB, tot i que la decisió ja estava anunciada. No m’agrada comparar ACB i Eurolliga, perquè són diferents amb equips de diferents països, i a l’ACB tots estem aquí. Ribas i Oriola van ser a la reunió i van exposar els dubtes que teníem els jugadors sobre el campionat i encara hem d’entendre algunes coses.”

“Serà una mica estrany, perquè estarem durant tres setmanes més pendents de normes per complir que del bàsquet. Ens hem de preparar mentalment, saber què podem fer i com complir-ho tot.”

El format

“Hi he pensat molt en si és just o no el fet de ser primers i que hi hagi aquest format. Si et fixes en Europa, l’Efes anava primer i estava en disposició de guanyar... en el nostre cas tenim l’oportunitat de poder guanyar. Hem fet una bona feina, estàvem jugant bé, però no hem guanyat res encara aquest any. És el que hi ha, no és ideal, no és just perquè és un altre campionat diferent, però és un títol i crec que l’equip s’intentarà preparar al màxim per guanyar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut