L’Eurolliga dona la temporada per finalitzada

L’Eurolliga dona la temporada per finalitzada

Els equips participants han decidit cancel·lar la temporada 2019/20, que acabarà sense campió

Els Clubs que formen part de l’Eurolliga de bàsquet han decidit, en una reunió telemàtica, donar per acabada la temporada 2019/20, que quedarà deserta pel que fa al campió. Aquest dilluns 25 de maig era la data límit per decidir si la màxima competició continental es reprenia o si s’acordava finalitzar el curs.

En un comunicat, l’Eurolliga ha comentat que ha explorat totes les opcions possibles, però que per raons de salut i seguretat de tots els integrants ha pres la decisió de cancel·lar la temporada. L’Eurocup, la segona competició del bàsquet, tampoc es disputarà.

L’Eurolliga també ha explicat que els 18 equips que han participat en aquest curs seguirant jugant l’Eurolliga 2020/21.

Cal recordar que, en el moment en què es va aturar la competició, el Barça ocupava la tercera posició –empatat amb el Reial Madrid- amb un balanç de 22-6 i havia guanyat nou partits de forma consecutiva.

Les declaracions

Nacho Rodríguez, mànager esportiu del Barça de bàsquet, ha comentat que "la nostra intenció era jugar i acabar la temporada el mes de juliol. És per això que fa dues setmanes entrenant-nos i ens preparàvem per al final de la Lliga Regular i la F8. Les circumstàncies dels diferents països i les realitats sanitàries, que no garantien la seguretat de jugadors i staff, tots els Clubs hem decidit cancel·lar la competició".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut